Praktijk voor Haptotherapie Paula Groeneveld

Paula Groeneveld

  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Ben je vastgelopen in je werk, in je relatie of met jezelf?
  • Wil je jezelf verder ontwikkelen?

Vertrouwen in jezelf, je in balans voelen en begint bij gevoel krijgen voor jezelf. We zijn ons veelal bewust van ons denken en doen. Dit leren we op school, thuis en op het werk. Ons bewustzijn van ons gevoel is vaak wat onderbelicht. Vreemd eigenlijk, want gevoelens zijn er altijd; in mildere of hevigere vorm. En gevoelens liggen veelal te grondslag aan wat we denken en wat we doen; aan de keuzes die we maken in ons leven. Het is daarom geen overbodige luxe om wat meer verstand te krijgen van je gevoel.

Haptotherapie helpt je om je te verdiepen in je gevoelsleven en bewuster te worden van je drijfveren en handelswijze. Je leert jezelf nog beter kennen. 
En van daaruit kan je keuzes maken die goed voor je voelen en ontdek je nieuwe mogelijkheden. 
Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer bewegingsvrijheid.

Paula Groeneveld

Contactgegevens

Paula Groeneveld
06-23189122
info@paulagroeneveld.nl

Psychotherapiepraktijk
E. van den Boom

Edith van den Boom

Binnen mijn praktijk kunt u zich aanmelden voor de volgende klachten:

Angstklachten, depressieve klachten, burnout, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, ADHD,  autisme en partnerrelatieproblematiek. Samen met u zal ik kijken welke werkwijze het meest passend is voor uw problematiek.

Ik werk vanuit de cliëntgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EFT en tevens met EMDR.

Voor therapie bij mij heeft u een verwijzing nodig voor specialistische GGZ. De therapie zal dan worden vergoed.

Kenmerkend voor mij is een empathische, persoonsgerichte werkwijze, zoveel mogelijk gericht op herstel.

Edith van der Boom

Contactgegevens

Edith van den Boom
06 – 472 993 86
klik voor veilig bericht

Psychologiepraktijk Masja Smit

psychologiepraktijk Masja Smit

Wat ik aanbied.

Kortdurende psychologische begeleiding (3- 10 sessies) vanuit een mensgerichte benadering.

Thema’s: het spoor naar jezelf terugvinden na grote veranderingen, verwerking, persoonlijke ontwikkeling, zelfzorg, zelfcompassie, omgaan met emoties, herstel van (partner)relatie. In de samenwerking staat voor mij erkenning en begrip voor hoe iemand is gevormd voorop. Van daaruit probeer ik te ontdekken welk thema op dit moment centraal staat,  waar iemand naar toe wil bewegen en welke behandelwijze daarbij aansluit.

Masja Smit

Contactgegevens

Masja Smit
06 – 537 750 26
info@psychologiepraktijkmasjasmit.nl

Zicht op Zelf

Zicht op zelf

Zichtopzelf is een kleine psychologenpraktijk voor psychotherapie en coaching. In de praktijk worden mensen begeleid met een verscheidenheid aan psychische klachten en problemen; en/of een verlangen naar (meer ) zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Het doel van de therapie is om mensen te helpen zichzelf te gaan begrijpen, leren zichzelf te accepteren zoals ze zijn en zichzelf leren hanteren/reguleren (als dat nodig is). Bij de coaching zal het (terug) vinden van persoonlijke passies, levensdoelen en zingeving wat meer centraal staan.

Marjanne Aleven-Daggers

Contactgegevens

Marjanne Aleven-Daggers
06 – 510 059 07
info@praktijkzichtopzelf.nl

Psychologiepraktijk
Van Wingerden

Leonore van Wingerden

Psychologiepraktijk van Wingerden biedt hulp aan jongeren en volwassenen met klachten op het gebied van angst, stemming, trauma, onbegrepen lichamelijke klachten en problemen in de relaties met anderen

Er wordt gewerkt met methodes uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR.

Voor de behandeling is een verwijzing van de huisarts nodig voor BasisGGZ.

Leonore van Wingerden

Contactgegevens

Leonore van Wingerden
info@vanwingerdenpsychologie.nl
06-49624866

Evelyn van Vliet
Osteopathie

Ik ben osteopaat.  Een osteopaat tracht, vanuit een holistisch mensbeeld via manuele behandeling de mobiliteit van de weefsels en organen te stimuleren, zodat het lichaam wordt aangespoord tot zelfherstel. 

Ik ervaar het als zeer waardevol om een kind/volwassen te kunnen ondersteunen bij het vinden van een comfortabeler evenwicht, vrij van belemmeringen.

Veel voorkomende klachten waarvoor men bij mij terecht komt zijn: buik/darm, PDS en nekklachten, migraine, incontinentie en huilbaby’s.

Evelyn van Vliet

Contactgegevens

Evelyn van Vliet 
evelynvanvliet@gmail.com
06-24796269

FELDENKRAIS
Zacht~Zinnig~Bewegen

We bewegen de hele dag. Veel bewegingen – groot en klein – zijn zo vanzelfsprekend, dat we ze achteloos maken. We denken er niet bij na. En we merken niet of die bewegingen ons lichaam belasten of niet. Onze aandacht ligt bij wát we moeten doen, niet bij hóe we bewegen. Feldenkrais kijkt wél naar het hoe.

Door het vergroten van ons bewustzijn ten aanzien van onze bewegingen, brengt de Feldenkrais Methode ons dichter bij het realiseren van ons volledig menselijk potentieel. We kunnen leren vrijer te bewegen, met groter gemak, flexibiliteit en gratie/elegantie. De methode kan permanent onze houding, balans en coördinatie, onze aangeboren capaciteit/mogelijkheid voor levenslange vitaliteit en voortdurende zelfontwikkeling bevorderen. Feldenkrais is Bewustworden door Bewegen.
Feldenkrais is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring of conditie.

Katheline Rotte

Contactgegevens

Katheline Rotte
06 – 205 096 03
kathelinerotte@gmail.com